Author Topic: TEXT TOOL  (Read 141 times)

zeljkodragic1

• Newbie
  • *
  • Hvala sto ste se pridruzili nasoj druzini
    • View Profile
TEXT TOOL
« on: June 08, 2011, 10:42:14 pm »
E imam ovaj CS3 i akd kliknem na T text tols da pise i posle na vamo gde ocu da pisem izabci ovo:Could? not complete your request because something prevented the text engine from being initialized.sta je to?
« Last Edit: June 08, 2011, 10:52:13 pm by Boriz^ »

Share on Bluesky Share on Facebook

NalgePSC

• Administrator
  • Newbie
    • View Profile
Re: TEXT TOOL
« Reply #1 on: June 08, 2011, 10:55:05 pm »
Iskreno ne znam zasto to ne radi ali i meni su se desavale slicne stvari... Pokusaj da ga reinstaliras, inace nije bitno koju verziju imas to mora da ti radi...pozz :)

Boriz^

• Administrator
  • Newbie
  • Dum Spiro Spero
    • View Profile
« Reply #2 on: June 08, 2011, 11:00:40 pm »
Pozdrav

Postoji vise mogcih razloga , probaj uninstaliraj sve fontove i ps pa ih opet instaliraj.. zaista postoji puno mogucih gresaka koje se javljaju. Ali licno moj predlog ti je da uradis operativni sistem opet i da skines neki operativni sistem bez bug-ova, a da zatim skines ps sa adobe sajta i da koristis nas generator za full registraciju. Takodje ono sto bih ja licno uradio i ono sto sad imam je Windows 7 professional 64 bita update stalno i Photoshop sa Adobe sajta takodje update. I problema ne bi smelo da bude.Mozes posetiti i zvanicni Adobe forum gde se takodje ljudi zale na isti problem link
Photoshop - Zauvek

zeljkodragic1

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: June 09, 2011, 05:44:57 pm »
Skino sam i CS5 od 123mb nisam mogao cekad puni od 1gb na njemu oce radi mogu pisati sve ;D samo sto je sporiji malo  :( a nema onaj writers bold oblik slova za grafite nema ni na CS3 nina CS5 >:( ....ovaj sto ovde koristi   ...moze li se skinuti s neta  to?

zeljkodragic1

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: June 09, 2011, 05:51:56 pm »
Kako da ga unnistal kad je sam CS3 naso na nekom strom CD gde su programi samos ma ga prekopiro na komp nema instalacije kad sma ga prkeopiro omda sma mogu uci u njega na  ikonicu nisam nista instaliro tako i CS5 sma skino raspakovo i nissam instaliro sve je vec bilo instaliranu samo treba da udjem u program? :)

nualmiviommon

• Guest
???? ??????
« Reply #5 on: August 12, 2012, 02:50:50 am »
del, ????? ?? ???? ???????