Pozdrav , i dobrodosli na nas forumPre svega zeleo bih da vam se zahvalim u svoje i u ime celog naseg tima.Ovo bi trebao da bude deo u kome trebamo da vam kazemo nesto o nama, dakle da pocnemo..
Mi smo mala organizacija nastala 10.aprila 2011. U sonovi mi se bavimo Adobe programima, ali u prvom planu nam je Photoshop. Nasa namera je da omogucimo besplatno ucenje svim ljudima, i da im pomognemo u eventualnim problemima nastalim prilikom koriscenja Photoshopa.
Nasi tutoriali su u video formatu , visoko kvalitetne rezolucije i sa jasnim objasnjenjima.Tutotrijale izdajemo u okviru naseg Youtube kanala
http://www.youtube.com/user/PhotoShopChanelPonosimo se time sto smo 1. u Srbiji poceli da izdajemo tutorijale vezane samo za ovu oblast , i sto se nas kanal bavi iskljucivo tom tematikom, naravno jos neki su pokusavali ali to je bilo svega nekoliko tutoriala.
Nasa namera je da na ovom forumu stvorimo jedan veliki community svih Adobe korisnika, takodje zelimo da prosirimo prijateljstva i omogucimo svima da nauce vestine koriscenja Photoshopa. Molimo vas da nam u tome pomognete i da prosirite malo vest o nama , kazite vasim prijateljima za nas , druzite se sa nama , a mi cemo se iz dana u dan truditi da opravdamo vase poverenje.
Sedacan pozdrav '
PhotoshopChannel